Sparkær i bevægelse

Kronprins Frederik gik lørdag aften under DR Sportens stort anlagte show ‘Sport 2020” bogstaveligt talt forrest i et nyt projekt, der under navnet ‘Sammen i bevægelse’ skal få danskerne til at røre sig lidt mere i 2021.

Det er DR, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Skoleidræt, DIF og DGI, der står bag projektet ‘Sammen i bevægelse’, der skyller ind over landet i seks forskellige bølger i løbet af året.

Men hvorfor vente på bølgerne? Lad os komme i gang nu og vise, at vi i Sparkær kan holde os i bevægelse her i en tid, hvor vi har tendens til at holde os hjemme. For selv om Corona styrer det meste lige nu, så er der ingen grund til ikke at komme ud og bevæge sig.

Derfor starter Sparkær IF lørdag den 9. januar kl. 13.00 fra klubhuset på Enrico Dalgas Vej ”Sparkær-Stafetten 2021”. Af hensyn til forsamlingsloftet vil kun nogle få være til stede, når stafetten skydes i gang. Og hvad går det så ud på?

Det handler om at holde den depeche, som skal videregives fra deltager til deltager, i gang i hele 2021. Kan vi det? Ja, selvfølgelig kan vi det – vi er ca. 800 indbyggere i Sparkær og omegn, og alle – ja, ALLE – kan være med!

Du kan vælge at løbe, gå eller cykle en tur – alene eller sammen med andre -, men det kan også være alle mulige andre former for fysisk aktivitet – det kan være et løbebånd, kondicykel eller trampolin derhjemme og hvad du ellers kan finde på. Det handler ikke om at komme længst eller være hurtigst, men blot at være med og sammen holde Sparkær i bevægelse.

Reglerne er enkle. Når du modtager depechen fra en anden, har du et døgn til at foretage din aktivitet og sende depechen videre til en anden, som du selv vælger. Det eneste, du skal gøre, er at tage et billede af din aktivitet og lægge det op i kommentarfeltet på sparkaer.dk’s facebookside eller sende det til hpjohansen1950@gmail.com. På den måde kan vi hele vejen følge depechen og holde motivationen oppe. Vi følger også depechen på hjemmesiden sparkaer.dk.

Lad være med at give depechen til en, der ikke er frisk på ideen. Kan du ikke finde en ny, så giv den tilbage til Karen Ladefoged, Kjærgårdsvej 7. Så holder vi stafetten i gang. Men det skal absolut være undtagelsen.

Vi håber, at I er friske på ideen, og at vi også her kan vise, at vi i Sparkær kan stå ”Sammen i bevægelse”.