Ekstraordinær generalforsamling i Sparkær Amatørteaterforening

Amatørteaterforeningen besluttede på den ordinære generalforsamling den 19. februar 2024 at nedlægge foreningen og fortsætte aktiviteterne i et underudvalg hos Sparkær Borgerforening.

Bestyrelsen skriver:
“Ja så er det fakta.  Amatørteaterforeningen er kommet et skridt nærmere mod at blive til et underudvalg af Borgerforeningen.

På den ordinære generalforsamling 19. februar 2024 blev det konstateret, at der var en god opbakning for dette forslag angående fremtidsvisioner for teaterlivet i Sparkær. Dette skal dog endelig besluttes på en ekstraordinær generalforsamling. Derfor indkaldes til denne til afholdelse : Onsdag 13. marts 2024 kl.19.00 i Medborgerhuset.

Som før nævnt er begrundelsen kort fortalt, at vi er stadig en del, som gerne vil teaterlivet bare ikke så meget selve ”foreningsarbejdet”. Hvorfor vi finder denne omlægning rigtig god.

Hvad med Billingespillet????   Bare rolig. Jeg kan FORSIKRE, at det FORTSÆTTER SOM VANLIGT. Den arbejdsgruppe, der står for dette projekt/programpunkt til byfesten, arbejder ufortrødent videre.

Vi håber på en god debat onsdag 19. marts. Hilsen Bestyrelsen.”