Endnu en forlængelse af kloakarbejdet

Det har stået på siden 5. februar, og første færdigdato var 18. august. Den blev så forlænget til 20. oktober, og nu hedder slutdatoen så 31. januar 2024! Det er godt nok træls, men der er ikke noget at gøre ved det.

Vils Entreprenørforretning A/S skriver til sparkaer.dk:
“Kære Alle

Da kloakeringsprojektet i Sparkær stadigvæk afventer Banedanmarks krydsningstilladelse til at udføre kloakeringsarbejdet under banen, er vi endnu engang nødsaget til at foretage en ny opstart i Langgade lige syd for indkørslen til Foldbjergvej.

Energi Viborg og rådgiveren WSP presser løbende på for at få Banedanmarks tilladelse i hus. Vi er alle beviste om de gener, I alle berøres af, men vi gør, hvad vi kan for at arbejdet glider så gnidningsløst igennem byen. Vi håber på jeres forståelse, og skulle der være spørgsmål, er i velkommen til at rette henvendelse til entrepriseleder fra Vils Dan Kristensen, 41 21 03 80.

Vi har udarbejdet en ny tidsplan, som indikerer en forskydning af projektet ind i starten af 2024. Denne tidsplan er stadigt betinget af, at vi får Banedanmarks tilladelse betids til arbejdet under banen.

Skolen, busserne m.fl. informerer vi selvsagt direkte.

Den reviderede tidsplan kan findes på Energi Viborgs hjemmeside fra næste uge.

Vi beklager endnu engang og med ønsket om en god dag. På forhånd tak.

Med venlig hilsen
Dan Kristensen
Entreprisechef

Omdelt flyer: