Kæmpe opbakning til indsamling

Toggruppen har netop her i eftermiddag offentliggjort resultatet af indsamlingen til etablering af topstop i Sparkær. Læs her, hvad Toggruppen skriver:

“Fra toggruppen vil vi endnu en gang takke for jeres store opbakning til indsamlingen til fordel for projekt “få toget til at standse i Sparkær igen”. ?
Der er i alt 178 husstande, der har indbetalt tilsammen lige godt 148.700,- kroner. Det er VILDT – og så på kun 10 dage. Det svarer til, at 45 % af alle husstande i Sparkær og omegn har indbetalt penge til projektet!

Det sender virkeligt et kraftigt signal til byrådsmedlemmerne i kommunen om, at i Sparkær er ønsket om et trinbræt stort. Vi har hørt, at vores arbejde og fremgangsmåde er blevet positivt bemærket af politikerne, og denne indsamlings resultat bakker i den grad op omkring Toggruppens hidtidige arbejde.

Så vi tror på, at med andre folks tidligere arbejde, der bl.a. har resulteret i, at Sparkær er indskrevet i regeringens Trafikforlig fra 2017, der træder i kraft i december 2020, og fokus på bl.a. Sparkær som togstandsningssted i kommunens generelle strategi for offentlig trafik, så kommer vi nu i mål med et trinbræt. ?

I toggruppen kan vi nu ikke gøre andet end krydse alt, hvad krydses kan, frem til budgettet skal 1. behandles d. 16. september og 2. behandles d. 7. oktober i byrådet.

Hilsen Kristian, Jesper, Mogens, Henning, Flemming og Karin”