Massiv opbakning til Børnehaven Søløven

Masser af mennesker var mødt frem ved Børnehaven Søløven torsdag kl. 16.30 for at markere, at de bakker op om Borgerforeningens arbejde på at forhindre en lukning af børnehaven i Sparkær. Det har Viborg Kommune, som tidligere nævnt fået kik på i deres spareiver, men iflg. referat fra B&U Udvalgets seneste møde den 10. maj 2023 kan der kun hentes en årlig besparelsen på 250.000 kr. Tænk, at man vil ødelægge så meget for så lidt – 250.000 kr.!

Malene Wagner Lassen, der herover ses sammen med Sparkær Borgerforenings formand Kristian Olesen har været i front i forhold til at få politikerne i tale, senest med et flot læserbrev i Viborg Folkeblad i sidste uge. Se læserbrevet. De to var meget glade for det store fremmøde, og de vurderede, at op mod 150 i alle aldre var mødt frem til fotoseancen. Og ikke alle nåede med på fotoet.
Med dette lille arrangement håber Malene Wager Lasse og Kristian Olesen på, at det har en effekt overfor politikerne, så de vil genoverveje deres plan, der ikke bare vil lukke for pasningsmuligheder i Sparkær, men også er en bombe under Sparkær Skole.

Både Viborg Folkeblad og TV Midt/Vest var på pletten, så der bliver maksimal omtale af dagens seance. Efter fotograferingen var der is til alle børnene.

Se flere billeder