Sparkær-Gammelstrup skal have ny præst

Sognepræst Anja Skafte Hansen flytter tilbage til København. Lisbeth Madsen, formand for menighedsrådet, har send flg. til sparkaer.dk:
“Anja  vender hjem til de vante ”græsgange”. Anja har opsagt sin stilling og har derfor sin sidste gudstjeneste i Gammelstrup onsdag  den 29. juni kl. 19.00 og i Sparkær søndag den 3.juli kl. 10.30. Ja, det er desværre rigtigt. Vi må undvære Anjas gode prædikener i vores smukke kirker.

Anja har i den grad savnet ”de hjemlige græsgange”, nærvær og hyggestunder med familie og venner, hvilket derfor betyder, at Anja nu rejser tilbage til København.  Og storbyen – ja helt ærligt, så er der jo ikke meget ”storby” over Sparkær, selvom vi jo alle her synes, Sparkær-Gammelstrup er ”verdens navle”!

Anja, du skal vide, at det er tungt at modtage din beslutning. Alle os i din menighed vil savne dig. Men –  Anja det vigtigste er jo, at du bor et sted, hvor du føler dig hjemme og trives. Og intet kan hamle op med din familie.

Kære Anja. Tusind tak for alle de gode oplevelser, du har givet os. Tak fordi du modigt tog springet og rejste ”den lange vej” over til os. Jeg ved, vi alle ønsker dig lykke og held og alt det bedste i fremtiden.

Menighedsrådet
Lisbeth Madsen”