Sparkær nu med ny købmand

Eller rettere …kvinde, for bestyrelsen har valgt at ansætte Michella Brøchner Povlsen som købmand, og Michella er i forvejen et kendt ansigt i butikken. Kort efter håndboldkampen i aftes sendte bestyrelsen denne pressemeddelelse ud via facebook:

“En god og givtig ansættelsesproces er nu færdig, og bestyrelsen ved Min Købmand i Sparkær er meget glade for at kunne meddele, at Michella Brøchner Povlsen er ansat som ny købmand pr. 1. februar 2019.

Michella kender butikken og byen rigtig godt. Michella har i et år været ansat som 1. assistent og har siden midten af november været konstitueret som leder i butikken.

Michella har netop det, som vi har brug for i vores butik. Hun har et positivt og venligt livssyn, så kunderne bliver altid mødt af den imødekommenhed, som er så vigtig i en lille landsby. Samtidig har Michella gjort sig mange gode erfaringer og spændende tanker om tiltag og fremskridt for butikken, så det er helt sikkert, at der kommer til at ske nye og spændende ting med Michella i førertrøjen.

Personalet er i dag fredag d. 25. januar blevet informeret om Michellas ansættelse.

For kunderne hos Min Købmand bliver der mulighed for at byde Michella velkommen fredag d. 1. februar, hvor der bliver en mere officiel fejring af ansættelsen.
Mange venlige hilsner

Bestyrelsen Min Købmand Sparkær”