Sparkær og Gammelstrup skal have ny præst

Sognepræst Malene Dahl har fået nyt embede i Skals, som hun tiltræder allerede den 1. december 2019. Malene har sendt følgende til sparkaer.dk:

“Til Sparkær og Gammelstrup sogne
Jeg vil hermed fortælle, at jeg har fået nyt embede. Fremover skal jeg være sognepræst i Skals pastorat i Viborg Østre Provsti, og jeg tiltræder allerede d. 1. december.
Embedet i Skals dækker 1 sogn, 1 kirke, 1 menighedsråd, 1 provsti, 1 skole og ikke som nu 4½ kirker, 3 menighedsråd, 3 skoler, 2 provstier osv. så det glæder jeg mig meget til.
Med stor fare for at jeg kommer til gentage mig selv mange gange inden da, vil jeg allerede nu sige tusind tak for alle de skønne år jeg og min familie har fået her i Sparkær. Vi har fra første dag følt os hjemme her og været velkomne, hvorend vi er kommet.
Vi pakker derfor rigtig mange fantastiske oplevelser og uforglemmelige stunder sammen og tager med os til at leve af og trække på fremover. Tusind tak for det alt sammen – det kommer jeg til at sige mange gange endnu, men det må I tåle J
 
Søndag d. 24. november kl. 10.30 holder jeg sidste gudstjeneste i Sparkær kirke – alle er velkomne til at deltage.
 
Med venlig hilsen
Malene Dahl
Sognepræst i Sparkær-Gammelstrup”