“Vi har svært ved at få armene ned”

Sådan lyder det fra Christina Have Trankjær her to dage efter Billingescenens hidtil største arrangement med “Susie & Leo” samt “Den syngende bager”. Omkring 300 mennesker var på plads, og det er et tal, der ikke tidligere er set i Billingeparken. Tilmed var der 50 med forudbetalt billet, som ikke kom. Og armene er oppe, fordi det store arrangement forløb over al forventning.

  • Det var et stort set up, så vi var selvfølgelig spændte på, hvordan det hele forløb, men det forløb over al forventning, og vi har stort set kun fået positive tilbagemeldinger. Også fra musikkerne, som var meget tilfredse med forholdene og gerne vil komme igen, fortæller Christina Have Trankjær.

Om det så bliver dem igen, må tiden viser, men arrangørerne har fået mod på mere og er allerede nu klar med næste års store arrangement, som bliver lørdag den 24. august med “Peter og De Andre Kopier”.

  • Ja, med dette forløb og et positivt økonomisk resultat har vi fået mod på mere, og vi har oplevet en kæmpe opbakning fra mange til de forskellige opgaver, så det er dejligt, lyder det fra Christina Have Trankjær.

Hun oplyser, at flertallet af gæsterne var fra Sparkær eller tidligere beboere med tilknytning  til byen og oplandet. Men der kom også folk udefra.