Amatørteaterforeningen har brug for skuespillere

HALLO DU!  Vil du være med til at gøre en forskel til årets byfest!!!  Temaet er i år ”Vikinger”. Årets sommerspil er bestilt hjem, Titlen er ”​Den sidste viking​”, som vi har valgt til Sparkærs stolte tradition – ​Billingespillet​.

Det er et forrygende stykke, hvor forfatteren har forsøgt at skrive det så realistisk som muligt med den viden, vi i dag har tilgængelig om vikingetiden. I stykket er alle mænd derfor fremstillet som godtroende fjolser, der har det hele i munden og er som smør i hænderne på bopladsens intrigerende og magtfulde kvinder. Denne historie er om hvordan de sidste vikingegener systematisk blev udryddet af snedige kvinder med store tasker. Lyder det ikke spændende!!

Derfor mangler vi dig! Meld dig som amatørskuespiller. 

Desuden vil vi være taknemmelige for al anden hjælp, du kan byde ind med f. eks. til at lave kostumer. Skuespillerne starter med at læse/øve fra april, øvedage aftales nærmere ved første samling.  Billingespillet opføres under Byfesten den 14. -17. juni 2018.

Er du interesseret?? Kontakt os​ ​enten på vores facebookside Sparkær og omegns amatørteaterforening eller ved direkte kontakt til ​Lisbeth mobil 21 60 75 87 eller mød op i Medborgerhuset ​torsdag den 5. april 2018 kl. 19.00.

Amatørteaterforeningen.