Børnepasning i Sparkær

Lige nu er der kun enkelt dagplejer i Sparkær, men flere små børn og nogle på vej. Det har fået en gruppe af forældre til at reagere for at undgår at skulle køre udenbys for at få børnene passet. Sparkær Borgerforening er gået i samarbejde med forældregruppen og har indkaldt til et møde i Medborgerhuset onsdag den 15. september. Borgerforeningen skriver:

“Sæt kryds i kalenderen den 15. September til debatmøde om mangel på børnepasning ❌

For 9 år siden havde vi 5 dagplejere i byen, og her i 2021 har vi kun 1 tilbage. Det betyder, at vi nu skal have sendt vores børn ud af byen, for at blive passet. Det er skidt for hele vores lokalsamfund, for tallene viser, at en procentdel af de børn, som passes udenbys, ikke kommer tilbage til vores børnehave og skole, hvilket bestemt ikke kan være en del af den udvikling, vi ønsker for vores lokalsamfund.

Borgerforeningen er gået i samarbejde med en gruppe af nybagte og kommende forældre fra byen, for at se om vi sammen kan skabe opmærksomhed på problemet. Derfor inviterer vi alle interesserede til debatmøde om emnet onsdag den 15. september klokken 19.00 i Medborgerhuset.

Her skal vi sammen snakke om, hvad vi som by kan gøre for at råbe kommunen op, så vi bliver hørt og sammen finde en god løsning på udfordringerne💪

Borgerforeningen vil være vært for kaffe, øl og vand ☕️