Foredrag og fællesspisning

Menighedsrådet og Sparkær Forsamlingshus inviterer til foredrag med forfatteren Tom Thomasen fredag den 25. marts kl. 18.00. Det koster 100,00 kr. (husk kontanter), og du skal tilmelde dig til Gerda Nielsen på telefon 28 40 99 12 senest 22. marts!

Tom Thomasen er krimiforfatter og tidligere fængselsbetjent gennem 37 år med indgående kendskab til de københavnske fængsler og indsatte. Med stor fortælleevne og humor vil Tom føre os med ”bag fængslets mure”.

Tom Thomasen har blandt andet skrevet:  Ringen er sluttet, Den glemte fortid, De røde diamanter og Det sidste opgør. Bøgerne har alle baggrund i det kriminelle miljø fra de københavnske fængsler fra 1967 og frem. Et miljø som altid er sprængfyldt med både spænding og action.

Foredraget fører dig ind i livet bag de høje mure, hvor håndtagene sidder udvendigt på dørene. Tom Thomasen var allerede efter hans første bog en meget benyttet historiefortæller rundt i hele landet – og tilmed en underholdende en af slagsen. En beskrivelse af det daglige liv i fængslet, udvikling i fængselssystemet, fangernes oplevelser m.m. fortalt i hans eget meget sjove – men også alvorlige historiefortællinger. Hans mange historier munder ofte ud i et smil eller et latterbrøl fra salen. Hans meget humoristiske facon smitter af, helt nede bagerst i salen.

Håber vi ses fredag en. 25. marts.
Hilsen Forsamlingshuset og Menighedsrådet