Kirkenyt

Så er der nyt fra Menighedsrådet:

INDSÆTTELSE AF VORES NYE PRÆST
Så er det nu, hvor det sker! Tummas Kannuberg kan nu endelig tiltræde i sit embede som vores præst. Helt officielt. Hans første gudstjeneste bliver søndag den 6. november kl.10.30 i Sparkær Kirke. Her holdes Allehelgens gudstjeneste. Allehelgen er den gudstjeneste, hvor vi specielt mindes dem, vi har mistet i det forgangne år eller bare har mistet på et eller andet tidspunkt. Alle er selvfølgelig velkommen. Jeg tænker, vi er mange, der af og til sender tanker til nogle kære, vi på et tidspunkt har mistet, også selv om det er længe siden.

Tummas Kannuberg

MEN SØNDAG D. 13. NOVEMBER KL.10.30 I SPARKÆR KIRKE er en festdag. Denne søndag skal der være indsættelse af Tummas.  Menighedsrådet håber, at rigtig  mange vil være med til at modtage vores nye præst på bedste vis. Der er INGEN tilmelding – bare mød op. Efter gudstjenesten vil vi byde på en forfriskning: “Lidt udvidet kirkekaffe” i  kirkedøren.

Næste gudstjeneste i november er den søndag den 27. november – 1. søndag i advent. Gudstjeneste-listen vil blive ophængt snarest på busskuret og  ved købmanden.

Hilsen  Lisbeth Madsen
Menighedsrådet