Landsbypedellerne kalder til arbejdsdag med Toggruppen

Lørdag d. 21. maj skal vi have ryddet grunden til trinbrættet!
Nu er vi endelig nået til at få grunden til det kommende trinbræt ryddet. Det sker lørdag d. 21. maj med opstart kl. 9.00 på Sparkær Mosevej. Vi har brug for nogle frivillige, som vil hjælpe med dette arbejde. Landsbypedellerne og Toggruppen har allieret sig med folk, der medbringer de tunge maskiner i form af flishuggere, vogne til flisen, rendegraver og minilæsser. Der er desuden brug for en række frivillige arbejdsbier, som kan hjælpe med følgende opgaver og grej:

  • 5-6 personer med motorsav
  • 4 personer til at slæbe træ til flishugger m.v.
  • 4 personer med hver sin makker (= 8 personer i alt), som medbringer bil m. trailer til læsning og kørsel til genbrugsstation
Det er her DU kommer ind i billedet.
Opgaverne består af fældning af træerne på grunden, opskæring af stammer og grene til brænde, flisning, fjernelse af div. affald samt fliser fra området (som skal køres på genbrugsstationen i Stoholm), kørsel af rødder til genbrugsstationen, læsning af flis og træ på trailere m.v. Tilmelding hurtigst muligt til Mogens Frederiksen på tlf. 40 36 98 58. Se også opslag hos købmanden på torvet overfor købmanden og på Facebook.
Da der vil være meget kørsel med store maskiner og biler m.v. vil vi af hensyn til sikkerheden kraftigt anmode om, at børn IKKE får lov til at komme ned og “kigge på” og ej heller medbringes på arbejdsdagen.
Vi sørger naturligvis for forplejning til alle hjælpere undervejs. Arbejdsdagen sluttes med nygrillede pølser m. tilbehør omkring middag.
Medbring selv arbejdshandsker, klapstol, masser af energi og godt humør.
På snarligt gensyn – Toggruppen og Landsbypedellerne.