Mindeord: Leif H. Sørensen satte sit præg på Sparkær

Fhv. skoleinspektør ved Sparkær Skole, Leif Hvid Sørensen døde den 13. juli 2023 87 år gammel. Han flyttede til Sparkær med familien i 1975, da han blev ansat som skoleinspektør ved Sparkær Skole. Ud over skolearbejdet blev han hurtigt en del af foreningslivet i Sparkær, og det holdt han fast i igennem mange år i flere sammenhænge.

I 1979 kom han med i bestyrelsen for Den selvejende institution Nordstjernen, hvor han sad helt frem til 2007 – de fleste af årene som næstformand. Han var med til at tage de første spæde skridt frem mod Nordstjernens status som friplejehjem.
Leif Sørensen (th) ved Sparkær IF’s 75-års jubilæum i 1999. Tv. daværende kasserer Søren Dunvald og i midten Knud Jørn Andersen, Salling Bank Stoholm.

Også Sparkær Idrætsforening nød godt af hans indsats, og han var formand i to perioder. Først fra 1979 til 1981 og senere fra 1998 til 2000. I den sidste periode blev Sparkær IF’s multibane indviet, ligesom han var formand, da foreningen markerede 75-års jubilæum i 1999.

Også i menighedsrådet ydede Leif Sørensens en indsats og var medlem i to perioder.

Vi har lært Leif at kende gennem mange sammenhænge – i skolenævnet og i det frivillige arbejde. Vi har sat pris på at lære ham at kende som et gemytligt og ordentligt menneske, der brugte mange frivillige timer til gavn for andre og lokalsamfundet.

Efter at Leif og Emma flyttede til Stoholm i 2021, bevarede han kontakten til Sparkær. Han blev længe ved med at komme i Aktivitetsklubben hver onsdag og nød en gåtur, en snak og en kop kaffe.

Æret være Leif Sørensens minde!

Karen & HP