Spærring af overkørsel og nyt fra Toggruppen

I forbindelse med etablering af trinbrættet har kommunen netop oplyst, at baneoverskæringen vil være spærret i perioden fra mandag den 25. juli til mandag den 1. august. Der vil være omkørsel i disse dage.’

Nyt om trinbrættet i Sparkær
Som mange nok har bemærket, så er arbejdet med etablering af trinbrættet nu gået i gang. 😀 Arbejdet kommer til at foregå de næste par måneder, og særligt i juli måned vil der være høj aktivitet. Fra kommunen har vi fået følgende orientering:

“I anlægsperioden vil der være både støjende og støvende aktiviteter i området. Der vil blive arbejdet fra 6-18 i hverdagene. Der vil forventeligt forekomme natarbejde en nat i uge 30, som pt. forventes at blive natten fra 26.-27. juli. Disse arbejder vil være støjende, men kan desværre kun udføres som natarbejde. Der kan opstå trafikale gener i området herunder særligt i den periode, hvor vi skal arbejde ved jernbaneoverskæringen.”

Fra toggruppens side er vi glade for, at der endelig begynder at komme synlige beviser på det kommende trinbræt. Vi håber, I andre har det ligeså og vil bære over, når/hvis arbejdet giver gener.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 11. december, hvor toget vil begynde at stoppe i Sparkær. ☺️

Sommerhilsner fra Toggruppen 🚂