Sparkær sagde farvel til Malene Dahl

I dag søndag den 24. november er sidste dag i kirkeåret, og et nyt starter næste søndag, som er første søndag i advent. Der tager sognepræst Malene Dahl hul på et nyt kapitel, når hun starter i nyt embede i Skals. I dag var så ikke bare sidste dag i kirkeåret, men også Malenes sidste gudstjeneste i Sparkær Kirke, og dermed kan man sige, at timingen var helt efter bogen.

Efter gudstjenesten takkede en rørt formand for menighedsrådet Lone Friis Hansen Malene Dahl for tiden i Sparkær og indsatsen for kirkelivet i Sparkær og Gammelstrup sogne. Efterfølgende var der “udvidet kirkekaffe” med sandwich, kager, kaffe og en øl eller vand til de fremmødte.


Her overrækker Ejner Skovhus, som er formand for menighedsrådet i Stoholm, en gave til Malene Dahl. Th. Malenes mand Joakim Dahl. Foto: Britta Kristiansen, Fjends Folkeblad.


Også Lone Friis Hansen havde en gavepose med fra menighedsrådet. Hun oplyste i øvrigt, at præstestillingen er slået op med ansøgelsesfrist den 9. december, og hun er allerede blevet kontaktet af 3 mulige ansøgere.

Det forventes, at den nye præst kan ansættes fra 1. marts 2020. Gudstjenester vil indtil da blive afholdt som normalt, men med forskellige præster.