Store planer på Sandbækvej 5

I weekenden har der været inviteret til åbent hus på den tidligere kvæggård Borrisminde, Sandbækvej 5 nord for Sparkær. Det var tøjsælgerne Jo – Ella, der bød på lagersalg med tøj, og navnet Jo – Ella dækker over Joan og Isabella, som er mor og datter.
Men der er store planer for fremtiden på Sandbækvej 5, som ud over tøjsalg kommer til at huse bread and breakfast, gårdbutik m.m.
Det fortalte Kim Tagesen beredvilligt om, og herover ses han i den gamle hestestald, som allerede er ved at blive indrettet til gårdbutik. På etagen ovenover bliver der indrettet værelser og opholdsrum til bread and breakfast. Der bliver også mulighed for at købe is fra Vebbestrup Mejeri og andet godt til ganen. Endvidere kan der bookes arrangementer med grillmad m.m., og iflg. Kim er der allerede et par arrangementer på plads.

Familien har i en årrække boet forskellige steder i udlandet, hvor Kim Tagesen har haft en erhvervskarriere, men de vendte tilbage til Viborg-egnen i slutningen af 2019, hvor Jo – Ellla etablerede en fysisk butik i Vestergade i Viborg, samtidig med at Joan Tagesen fortsatte med sin rullende butik, og det gør hun stadig.

Spændende nye ting er på vej ude på Sandbækvej, men familien Tagesen vil informere nærmere, når det hele åbner inden så længe.