Velkommen til Sparkær

Det er titlen på en ny folder, som her i weekenden har set dagens lys. Folderen er en kort præsentation af, hvad tilflyttere kan forvente, hvis de vælger at flytte til Sparkær.


Det er en lille arbejdsgruppe nedsat af Udviklingsgruppen, der har arbejdet med folderen i et par møder i maj og juni og nu gjort den færdig på et møde torsdag  den 12. november. Den vil primært blive fordelt til ejendomsmæglere, som så kan stikke den i hånden til mulige købere af hus i Sparkær.

Tilflyttere bliver budt velkommen med en velkomstpakke, som lige nu indeholder gratis kontingent til byens foreninger i en periode samt gratis adgang til forskellige aktiviteter, men der arbejdes på at udvide pakken.

  • Vi vil gerne have flere til at bygge hus i Sparkær, og derfor arbejder vi lige nu på at udvide pakken, så den er forskellig, hvis man lejer sig ind, køber et hus eller bygger et nyt hus, fortæller Kristian Olesen, som er med i “Folder-gruppen”. Når forsamlingsloftet tillader det, vil han indkalde erhvervsdrivende m.fl. til et møde om velkomstpakken.

Det er Michael Højgaard Jensen, der har lavet layout til folderen, og øvrige medlemmer af gruppen er Malene Wagner Lassen, Jimmy Mortensen, Jan Kirsch Pedersen og Hans Peter Johansen.

Se folderen