Effektiv arbejdsdag i Sparkær

I går lørdag havde Udviklingsgruppen indkaldt til arbejdsdag i Billingeparken og i området ved Gravhøjvej. Ja, og noget ved P-pladsen til indkøbsvogne, men det blev udsat.


Her er de to arbejdsledere – Jørn Tidemann (tv) og Jan Kirsch Pedersen i diskussion om placering af et traktordæk. Bue Sørensen venter tålmodigt på en løsning.

Der stor aktivitet og effektivitet de to andre steder, hvor det handlede om fodboldgolfbanen og færdiggørelse af balancestien ved Gravhøjvej. Ja, og så blev der også lagt en masse forårsløg i jorden – både ved fodboldgolfbanen, ved Gravhøjvej og et par andre steder i byen. Der blev gået til sagen, både med maskiner og håndkraft.


Her er Jette Skovgård Bech sammen med datteren Simona ved at lægge forårsløg ved madpakkehytten.

Vejret var ikke det bedste, men det lunede, at der var sørget for super forplejning hele dagen – formiddagskaffe, sandwich til frokost og kage til eftermiddagskaffen. Ja, og så en ølpause.


Rikke Daa og Annette Tollerud var sammen med Villads og Villiam på madholdet.

Det var også planen, at de to shelters, som skal placeres ved Gravhøjvej, skulle samles, men det valgte man at udsætte til foråret. Kontaktperson for Udviklingsgruppe, Jan Kirsch Pedersen var godt tilfreds med forløbet af arbejdsdagen:

  • Ja, det er jeg, og vi nåede det, vi havde sat som mål for dagen. Og så holdt vi også tidsplanen og var færdige i god tid før kl. 15.00. Jeg synes, det er så flot, at når vi laver et opslag, så kan vi være sikre på, at folk møder op med de forskellige kompetencer, de nu kan byde ind med. Så endnu en rigtig god dag med frivillig indsats i Sparkær, fortæller Jan til sparkaer.dk dagen derpå.

Se flere billeder