Borgermøde om fremtidens skole

“Skolegruppen” indkalder til borgermøde i Sparkær Forsamlingshus onsdag den 24. august kl. 19.00.
Læs indkaldelsen her:

“Ønsker vi fortsat en skole i Sparkær, som kan mere end 0. til 3. klasse?

Som I sikkert allerede ved, så er Viborg Kommune i øjeblikket i gang med at reformere skolestrukturen i kommunen og har aktuelt fremsendt et forslag i høring, der vil betyde at mellemskole-trinene, 4.-6. klasse, skal nedlægges på Sparkær Skole og flyttes til Mønsted Skole. Sparkær Skole vil således, ifølge forslaget, alene bestå af 0.-3. klasse fra næste skoleår.

Vi håber selvfølgeligt det bliver anderledes, men vi ser os også nødsaget til at, vi som lokalsamfund, må agere på kommunens forslag.
Både ved udfærdigelse af hørringssvar til forslaget, men også ved at arbejde med muligheden for at etablere friskole, hvis kommunens beslutning ikke ender som ønsket.

DERFOR HAR VI BRUG FOR INPUT! Selvom du måske ikke har børn på skolen, men du sidder med synspunkter og argumenter, eller er du god til at skrive, så kan vi bruge netop DIG.

HERUDOVER ønsker vi også at der igangsættes en arbejdsgruppe/tænketank/idégruppe, der vil arbejde videre med mulighederne for etablering af en lokal friskole som et alternativ. Her kan der være brug for mange inputs til f.eks. Baggrund og værdigrundlag, Medier og markedsføring, Budget og finansiering, Byggeri og inventar samt flere andre opgaver.

Så har DU, og/eller nogle du kender, lyst til at komme med input og være med i en arbejdsgruppe, så mød op til MØDE ONSDAG D. 24.08.2022 kl. 19.00 i forsamlingshuset. Vi beklager det korte varsel, og har du ikke mulighed for at møde op, så kan du også give din interesse til kende til Peter Timmermann, Anders Brøns, Markus Villekjær Lassen eller Jimmy Mortensen.”