Hvem vi være dagplejer?

Som udløber af debatmødet om børnepasning i Sparkær onsdag aften i Medborgerhuset har Sparkær Borgerforening nu taget initiativ til at finde ud af, om der overhovedet er interesse for at blive dagplejer i Sparkær. På facebooksiden Sparkær Borger skriver borgerforeningen:

Vi søger dagplejer i Sparkær.

Efter et godt og produktiv borgermøde i onsdags, blev vi klogere på, at Sparkær virkelig mangler dagplejepladser. Vi har fra januar 2021 og til og med januar 2022 11 nye indbyggere født/på vej, og så er der de små der er født i 2020, som vi nu skal sende ud af byen for at blive passet, hvilket ikke er hensigtsmæssigt.

Interessen for at få passet i Sparkær er så stor, at både forældre og borgerforeningen nu vil ligge pres på både forvaltningen og vores politikere. Det bliver jo en forgæves kamp, hvis vi ikke har nogen i byen, som ønsker stillingen som dagplejer. Så derfor ønsker vi kontakt til jer:

Går du med en drøm om at bliver dagplejer?

Er svaret ja, så må du gerne ringe eller skrive til formanden for borgerforeningen Kristian Olesen på 20 45 40 54, eller på sparkaerborgerforening@gmail.com. Ønsker du at vide mere om, hvad det indebærer at være dagplejer, har vi en aftale med byens eneste tilbageværende dagplejer, Line Lund Andersen om, at hun vil være klar til at besvare dine spørgsmål på 20 99 37 32. Alle henvendelser vil blive behandlet med fuld diskretion.

Vi krydser fingre for at vi får henvendelser, så vi kan arbejde videre med projektet.

Mange hilsner fra
Borgerforeningen.”